Is there any plan to update this clever JS idea to be compatible with SP 2013?

May 10, 2013 at 12:59 PM
Is there any plan to update this clever JS idea to be compatible with SP 2013?
Jun 13, 2014 at 8:23 PM
This worked for me in SP2013 with no issues. Actually it gave more issues in 2010 than 2013.
Aug 1, 2014 at 3:57 AM
Edited Aug 1, 2014 at 3:59 AM
Interesting. It doesn't work for me and there is no check for 2013. But 2013 does have fV4UI set to true in the page source.

I keep getting Schema-Check failed for internal-field errors. The internal names I used matched those returned by the list schema that the AJAX request produces.

I prepended the "ows
" despite the fact it's NOT part of the internal name as reported by the object model. Have tried with and without it. Same errors. :\
Aug 1, 2014 at 4:05 AM
Scratch that. Got it working.

I was using the "LinkTitleNoMenu" Title field, not LinkTitle. :) The script fails and just shows ALL fields rather than the one that failed.

Now I can see my map but am not getting any pins. More debugging...
Aug 5, 2014 at 10:48 PM
Resolved. I've rewritten the whole solution using the SP client OM.
Aug 14, 2014 at 9:31 AM
Panoone,

Can you share the code?
Aug 25, 2014 at 1:49 AM
@JTSheedy, sorry for the delay. Sent by direct message.
Aug 25, 2014 at 6:46 AM
Panoone,

Thanks for the E-mail. Did not come through fully as there seems to be a character limit on the internal messaging system for Codeplex. Can you send the code directly to jtsheedy@yahoo.com

Thanx

John
Jan 8, 2015 at 4:16 PM
I am trying the code in 2013 but map doesn't display. I don't get any error. Any suggestion to resolve?
Sep 8, 2015 at 3:40 PM
also trying this on SP2013 but map doesnt display. appreciate your guidance
Mar 11, 2016 at 10:02 AM
Please someone with the code updated to sharepoint 2013? Thank you!!!
Oct 28, 2016 at 12:13 PM
panoone wrote:
Resolved. I've rewritten the whole solution using the SP client OM.
Hi panoone,
can you please send me the SP Client OM solution?
Thanks in advance
Christien
Apr 3 at 5:09 AM
Edited Apr 5 at 5:08 AM
I have a same problem as some others here, please someone who has updated code for SP2013? thanks in advance
May 22 at 2:16 PM
Same Problem for me, please share your information about SP2013 Update! THANKS!!!